diumenge, 18 d’octubre del 2009

COMUNICAT TRANSPORT ESCOLAR CURS 2009/2010

Aquest curs hem tingut diverses situacions sobre el transport escolar on les actuacions i competències semblaven que no estaven clares. És l'ànim i funció de l'APA ajudar als nostres socis/es i per això hem rebut algunes preguntes i opinions que hem intentat aclarir el millor possible. En aquesta línea, us volem informar dels següents punts:

* Com a servei a les famílies i entitat representant, L'APA Can Margarit va signar al començament del curs 2008/2009 el CONVENI DE COL·LABORACIÓ PER A LA GESTIÓ DEL SERVEI PÚBLIC DE TRANSPORT ESCOLAR A CORBERA DE LLOBREGAT, PER AL CURS 2008-2009 i que segons aquest conveni “el Consell Comarcal té delegades, mitjançant conveni subscrit amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya amb data 26 de juliol de 1996, les competències de gestió de transport escolar en l'àmbit de la comarca”.

* L’APA Can Margarit no realitza cap mena de cobrament d’aquest servei ja que es fa directament a l’Ajuntament de Corbera de Llobregat. Les instruccions per fer-ho efectiu quedaven recollides al full "RUTES DE TRANSPORT ESCOLAR" inclòs en el dossier que l'IES CAN MARGARIT va fer arribar a cada família.

Qualsevol dubte sobre aquest punt s’ha de dirigir directament a l’Ajuntament.

* L’APA Can Margarit no realitza cap mena de registre ni gestió dels usuaris del servei. L’IES Can Margarit recull les sol·licituds de les famílies i passa aquesta informació al Consell Comarcal i a la empresa encarregada del transport.

TRANSPORT ESCOLAR GRATUÏT:

* Només estarà vigent fins el final de les obres del camí escolar.
* És gestionada íntegrament per l'Ajuntament de Corbera de Llobregat. Cal contactar directament amb l’Ajuntament per a qualsevol dubte.

Restem com sempre a la vostra disposició.